Supergrupul BPMD, format din Bobby “Blitz” Ellsworth (Overkill), Mike Portnoy (The Winery Dogs, Sons Of Apollo), Mark Menghi (Metal Allegiance) si Phil Demmel (Vio-lence, ex-Machine Head), va lansa pe 12 iunie 2020, prin intermediul Napalm Records, albumul de debut, intitulat “American Made”.

Discul, care contine zece melodii cover, este un omagiu adus unor formatii care au scris istorie in muzica precum Aerosmith, ZZ Top, Blue Oyster Cult, Mountain sau Ted Nugent. Primul single oferit spre ascultare este “Toys In The Attic“, lansat de Aerosmith in 1975.

Tracklist “American Made”:

01. Wang Dang Sweet Poontang (Ted Nugent cover)
02. Toys In The Attic (Aerosmith cover)
03. Evil (Cactus cover)
04. Beer Drinkers & Hell Raisers (ZZ Top cover)
05. Saturday Night Special (Lynyrd Skynyrd cover)
06. Tattoo Vampire (Blue Oyster Cult cover)
07. D.O.A. (Bloodrock cover)
08. Walk Away (The James Gang cover)
09. Never In My Life (Mountain cover)
10. We’re An American Band (Grand Funk Railroad cover)