Wolvennest concerteaza la Dark Bombastic Evening 2020

85

Wolvennest (psychedelic/ambient/dark/rock) este noua formatie care va concerta la editia din acest an a festivalului Dark Bombastic Evening. Evenimentul se va desfasura in perioada 19 – 22 august 2020, in Cetatea Alba Iulia – spatiile RYMA iar pana in prezent au mai confirmat Igorrr, Bong, Abyssic, Ved Buens Ende, A Swarm of the Sun, Oranssi Pazuzu, Saor, There’s A Light, GOLD si Throane.

Pretul unui abonament este de 389 lei iar pe 15 martie 2020, se vor pune in vanzare bilete pe zile (20-21-22 august) la pretul de 181 lei. Seara de 19 august (opening ceremony) va fi cu intrare gratuita.

Dark Bombastic Evening isi doreste sa fie un mix iscusit de trupe underground dorite si descoperite, care sa amprenteze memoria participantilor ceva (mai multa) vreme.

Toate trupele merita sa cante pe intuneric, ceea ce ne ridica, de fiecare data, mari probleme in stabilirea ordinii cantarilor.

Sunt 3 seri, cu cate 5 spectacole pe scena, care incep in jur de 6 PM si trebuie sa se termine la miezul noptii. Fiecarui artist ii este alocat un timp relativ egal de cantat, pentru ca asa consideram noi ca e corect. Avem si acum muzicieni care vor sta prin aeroporturi si vor zbura zeci de ore, sa vina sa cante cca o ora. E un efort major, dar asta e costul pasiunii si al undergroundului. La trupele foarte mari totul se cuantifica financiar si pare sa aiba sens. Pentru noi are sens si in varianta trupelor mai mici, pentru ca ele vin cu dorinta de a ne incanta, fara conditionari. Si asta e foarte fain! Valabil este si pentru voi, cei care ne veti fi alaturi la un nou ritual.