Formatia olandeza Within Temptation (symphonic metal) va lansa pe 14 decembrie 2018, noul album intitulat “Resist”. Materialul este distribuit sub egida Spinefarm Records si ii are ca invitati pe Jacoby Shaddix (Papa Roach), Anders Friden (In Flames) si Jasper Steverlinck (Arid). Primul extras pe single, piesa “The Reckoning”, vine sub forma unui lyric video si poate fi urmarit mai jos.

Sharon den Adel, solista vocala a trupei, a declarat: “We are beyond excited to have signed to the biggest record label! Combining our strength with such a thriving, forward-looking force in the music industry, we are sure that we can make magic happen”.

Tracklist “Resist”:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter