We Are Numbers a lansat videoclipul A New Dawn

89

Pe 14 aprilie, We Are Numbers va lansa albumul de debut, intitulat “NUM83R5”, printr-un concert special in clubul Rockstadt din Brasov. In deschidere va concerta Between Colors. Pana atunci trupe ne propune sa urmarim videoclipul “A New Dawn”.

We Are Numbers a declarat: “Iata ca acest moment a sosit si va fi sarbatorit printr-un concert la care sunteti invitati la dans pe gresie pe cele 7 piese de pe album plus inca doua piese noi, cantate in premiera. In seara concertului veti gasi si tricouri si CD-uri. Pentru o viata sanatoasa, ascultati cel putin 3 breakdown-uri pe zi”. Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt formatia cea mai in voga la momentul actual din metalul melodic modern. Combinand compozitiile dominate de riffuri nu metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta.

Trupa a fost desemnata Best Metal Newcomer in 2016 iar in 2017 a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock. “Simulacrum” vine la doar un an dupa primul lor album, “M.A.D.” ce a fost lansat pe 19 noiembrie in 2016, in club Quantic printr-un concert aparte si teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezinta influente din muzica electronica, metalcore si industrial metal.