Watain, una dintre cele mai controversate formatii de black metal, se reintoarce in Romania pe 8 mai in Club Quantic in cadrul turneului european “Eastern Eclipse”.

Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fara pyro asa ca pregatiti-va de un moshpit de zile mari. Se pun in vanzare doar 700 de bilete iar primele 100 de bucati costa 69 lei si se gasesc pe iabilet.ro.

Pret bilete concert Watain in club Quantic:

– primele 100 de bilete – 69 lei dar nu mai tarziu de 15 februarie
– presale 1 – 79 urmatoarele 100 de bilete dar nu mai tarziu de 15 martie
– presale 2 – 89 lei pana pe 8 mai
– la intrare – 100 lei

Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care il considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerata.

Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat ca Watain a aparut pentru ca de pe scena muzicala lipseau formatiile de black metal care chiar traiau in spiritul ideologiei black metal.

Influentati de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artisti care influenteaza noul val de trupe ce abordeaza acest gen.