Walking Dead On Broadway concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

29

Walking Dead On Broadway, este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Infiintat in Leipzig in 2009, Walking Dead On Broadway si-a dedicat cariera muzicala unui credo indraznet: cautarea neobosita a celor mai curajoase si inalte moduri de manifestare ale expresiei artistice, fara compromisuri, la fel cum Broadway-ul reprezinta simbolul calitatii in arta teatrala americana.

Desi stau in principal sub semnul genului deathcore, lucrarile Walking Dead On Broadway refuza sa se incadreze intr-un anumit stil prin imbinarea tonalitatilor dure, a schimbarilor alerte de ritm ale genului deathcore cu rifurile complexe ale death metal-ului, toate unite intr-o abordare moderna si fara compromisuri, care le va asigura o lunga cariera de succes, conform unuia de review-urile facute trupei de cunoscuta publicatie muzicala Loudersound.com

Albumul de debut, “Welcome To Corpse Wonderland” (2012) a fost bine primit de critica de specialitate, asigurându-le la scurt timp prezenta la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri, precum: Wacken Open Air, With Full Force sau Summer Blast, si locul in turnee alaturi de nume importante: Suicide Silence, Caliban, Eskimo Callboy sau Whitechapel.

Cel de-al doilea album al WDOB, “Slaves”, aparut in 2016 sub Nuclear Blast/ Arising Empire, a continuat traseul muzical al trupei, presarat de sound-uri dure, ritmuri alerte si versuri ce exprima angoasele si suferintele lumii in care traim. Noul material a fost urmat de un turneu in Germania, Austria, Elvetia si Franta si de intrarea in studio pentru inceperea lucrului la cel de-al treilea album, “Dead Era” care a fost lansat in 2018.

Incepand de la aceasta editie Rockstadt Extreme Fest va avea doua scene mari iar sectiunea food-court va fi mutata intr-un alt areal din interiorul festivalului, cu acces facil si care va oferi o diversitate si mai mare in ceea ce priveste mancarea si cu un spatiu mult mai generos pentru servirea mesei.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Incepand din data de 6 mai 2019 au fost puse in vanzare biletele pentru locurile camping la Rockstadt Extreme Fest 2019. Sunt disponibile 800 de locuri de campare la Camping 1 (Stadion) si 800 de locuri de campare la Camping 2 (Glajarie) la pretul de 50 lei / persoana pe perioada festivalului. Acestea se vor putea achizitiona doar prin reteaua iabilet.