Videoclip nou Valborg, Alphakomet

25

Nemtii de la Valborg sunt maestri de necontestat ai primitivismului sofisticat. Cele sase albume de studio au fost apreciate si laudate de legendarul Tom G. Warrior (Celtic Frost / Triptykon) pentru unicitate, originalitate si atmosfera dark.

Zentrum” (“centru”), noul album, combina cele mai bune elemente din ultimele doua materiale: “Romantik” (2015) si “Endstrand” (2017) si va fi lansat sub egida Prophecy Productions (Dordeduh, Negura Bunget, Alcest, Les Discrets), pe 17 mai 2019. Pana la aparitie va invitam sa urmariti mai jos videoclipul piesei “Alphakomet”.

Tracklist “Zentrum”:

1. Rote Augen
2. Alphakomet
3. Anomalie
4. Nahtod
5. Ultragrab
6. Nonnenstern
7. Kreuzer
8. Schwerter der Zeit
9. Vakuum

Tom G. Warrior (ex-Celtic Frost, Triptykon) spunea ca prezenta acestei trupe pe scena se caracterizeaza astfel:

“Cruzimea si nihilismul de care s-a facut uz pe scena au reprezentat niste forme de a crea dependenta ascultatorului, manifestate intr-un fel salbatic. A fost aproape ca si cand as fi asistat la o combinatie de Bohren & der Club of Gore, Black Sabbath in perioada de inceput si Hellhammer”.

Muzica nemtilor nu este straina publicului roman, intrucat trupa a sustinut cateva concerte in trecut si nu este exclus ca acestia sa revina cu un nou concert la Bucuresti.