Videoclip nou Stone Sour, St. Marie

30

“St. Marie”, noul videoclip Stone Sour poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul “Hydrograd”, lansat in luna iunie 2017, disc care a fost inregistrat in Sphere Studios din California cu ajutorul producatorului Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther). Materialul a castigat premiul pentru Hard Rock Album of The Yeard la Premiile Loudwire.

“St. Marie” a fost regizat de Marc Klasfeld, nume care a mai colaborat cu Katy Perry, Jay-Z, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Kid Rock, Nelly, Foo Fighters, Kelly Clarkson, Shakira, Avril Lavigne si Aerosmith.

Reamintim ca pe 26 iunie, Stone Sour va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Stone Sour a luat fiinta in anul 1992, la initiativ solistul vocal Corey Taylor (Slipknot). De-a lungul carierei, grupul a primit trei nominalizari la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de alternative metal din lume iar piese precum “Throgh Glass”, “Bother” sau Tired” au devenit rapid hit-uri si au urcat pe primele pozitii in topurile muzicale din intreaga lume.