“Fresh Start”, noul videoclip Joan Jett poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe documentarul “Bad Reputation” lansat pe 28 septembrie 2018, materialul audio fiind lansat si el in aceeasi zi.

“Bad Reputation” a avut premiera in ianuarie la Festivalul de Film Sundance si este regizat de Kevin Kerslake dupa un scenariu scris de Joel Marcus. Acesta prezinta viata celebrei cantarete si lupta pe care artista a dus-o pentru a putea interpreta genul ei preferat de muzica deoarece la varsta de 13 ani, atunci cand a inceput primele lectii de chitara, i -sa spus ca “fetele nu canta rock’n’roll”.

Poreclita “The Queen of Punk and Rock”, Joan Jett a debutat in trupa Runaways, care a lanat 4 albume, si este prima femeie din rock care si-a infiintat propria casa de discuri, Blackheart Records, in 1981. Aici si-a produs propriile albume, dar si discurile altora, in special grupuri punk. Coverul “I Love Rock And Roll” este cel mai mare hit Joan Jett cantata pe tot mapamondul. Melodia, care a fost compusa in 1975 de Alan Merrill din trupa Arrows, a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100 timp de sapte saptamani consecutive, fiind pe locul 56 in clasamentul Billboard Songs Of All Time.