Videoclip nou Daron Malakian (System of a Down) & Scars On Broadway, Guns Are Loaded

45

Guns Are Loaded“, noul videoclip Daron Malakian (System of a Down) & Scars On Broadway poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Dictator” lansat pe 20 iulie 2018.

Discul vine dupa o pauza de 10 ani de la aparitia discului de debut, “Scars On Broadway” (2008), iar trupa este formata din Daron Malakian, Orbel Babayan, Roman Lomtadze si Niko Chantziantoniou.

Din componenta actuala lipseste John Dolmayan, bateristul System of a Down, care a fost prezent pe albumul de debut Scars on Broadway, insa Malakian a declarat ca noua formula nu a fost creata din rautate sau frustrare, dar de cand a infiintat proiectul si-a dorit o noua componenta cu fiecare album. Malakian a dezvaluit ca discul a fost compus inca din 2012 si ca a inregistrat totul singur, doar ca dupa aceea materialul a fost “pus la pastrare”.

Lansarea nu a fost intamplatoare, pe 24 aprilie 2018, s-au implinit 103 ani de la genocidului armean. Masacrele comise in 1915 de Imperiul Otoman au facut 1,5 milioane de morti, potrivit autoritatilor de la Erevan, si tensioneaza de multe decenii relatiile diplomatice dintre Turcia si Armenia.