Cellar Darling, trupa formata in 2016 de Anna Murphy (voce, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (tobe) si Ivo Henzi (chitara si bass), artisti cunoscuti pentru activitatea lor in formatia elevetiana Eluveitie, au lansat un videoclip animat pentru piesa “The Prophet’s Song” (Queen Cover). Melodia este inclusa pe albumul de debut “This Is The Sound” (2017) ca bonus track la varianta mediabook.

Cu fiecare concert sustinut, Cellar Darling isi invita publicul sa exploreze o lume de basm incarcata de magie si mister. Membrii formatiei au declarat: “We want to unleash feelings and experiences by telling stories and drawing symbols, in the way mankind has done since its existence: through legends, folk tales, theatre, drama, spirituality – and through songs.”

Tracklist “This Is The Sound”:

1. Avalanche
2. Black Moon
3. Challenge
4. Hullaballoo
5. Six Days
6. The Hermit
7. Water
8. Fire Wind & Earth
9. Rebels
10. Under The Oak Tree
11. High Above These Crowns
12. Starcrusher
13. Hedonia
14. Redemption
15. The Cold Song (mediabook bonus track)
16. Mad World (mediabook bonus track)
17. The Prophet’s Song (mediabook bonus track)