Veridia si Chaos Magic ft. Caterina Nix deschid concertul Evanescence

89

Pe 15 septembrie 2019, Evanescence va canta din nou la Bucuresti la Arenele Romane. In deschidere vor urca pe scena Veridia si Chaos Magic ft. Caterina Nix.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Veridia vin tot din Statele Unite, fiind originali din Nashville, Tennessee. Abordeaza un rock alternativ cu influente electro pe alocuri. In cei 5 ani de activitate au lansat 2 EP-uri iar primul album intitulat “The Beast You Feed” a fost oferit publicului anul trecut, pe 26 octombrie, fiind bine primit atat de public cat si de critici.

Printre artistii care i-au influentat se numara Twenty One Pilots sau Panic! at the Disco.

Chaos Magic ft Caterina Nix isi centreaza muzica in jurul solistei Caterina Nix. Bazele formatiei au fost puse in 2015, fiind un proiect international cu artisti din Chile si din Finlanda. Totul a inceput la initiativa lui Timo Tolkki din Stratovarius care a descoperit vocea Caterinei si a compus primul album Chaos Magic pentru vocea artistei din Chile.

Chaos Magic are doua albume la activ. Primul a fost lansat in 2015 iar al doilea a fost lansat anul acesta si aduce colaborari si cu alti artisti precum Tom Englund din Evergrey sau Ailyn, fosta solista Sirenia.