Urmareste noul videoclip Sur Austru, Jabracie

100

Sur Austru va lansa pe 10 septembrie 2019, sub egida Avantgarde Music din Italia, albumul de debut intitulat “Meteahna Timpurilor“.

Discul va starni simturile ascultatorului pe multiple dimensiuni, alternand riff-uri agresive, armonii mistice si instrumente arhaice. Este strigatul de durere al naturii muribunde si incercarea noastra disperata de a ne intoarce la origini, la esenta valorilor primordiale.

Al doilea single care beneficiaza de un videoclip de promovare, dupa aparitia clipului “De Dincolo de Munte“, este “Jabracie” si poate fi urmarit mai jos.

Meteahna Timpurilor” a fost inregistrat in Joy Live Sound Studios Arad, Dreamsound Studios Arad si DSPro Studios Timisoara. Acesta va fi disponibil sub forma de CD, dublu LP si Digital si este produs de Tibor Kati. Mixajul ii apartine lui Sergiu Nadaban iar masterizarea lui Roberto Siggia (L’ossario Studios Torino).

Tracklist “Meteahna Timpurilor”:

1. De Dincolo de munte
2. Puhoaielor
3. Mistuind
4. Bradul Cerbului
5. Jale
6. Dor Austru
7. In Timp Vernal
8. Jabracie

Sur Austru este un nou concept muzical nascut din cenusa faimoasei trupe de black metal transilvanean Negura Bunget. Acumuland inspiratie si emotie din estetica naturii, din trecut si din stravechi ritualuri, Sur Austru va propune o calatorie atemporala prin peisajele mistice ale Transilvaniei.