Trank si Fall Has Come deschid concertul Disturbed de la Bucuresti

48

Dupa o pauza de 3 ani, americanii de la Disturbed au lansat pe 19 octombrie 2018, un nou material discografic, intitulat “Evolution”. Discul va fi promovat printr-un amplu turneu european iar pe 27 iunie 2019, Disturbed va concerta in premiera in Romania la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere vor evolua trupele Trank si Falls Has Come.

Trank este o trupa care imbina genuri muzicale precum alternative rock, indie, industrial metal, goth si multe altele intr-o maniera unica. Membrii trupei descriu genul muzical abordat ca fiind asemenea siliciului: “not metal, but hard enough – songs that make you think and jump at the same time.”

EP-ul de debut, “Midlife Noises” a fost lansat in 2016 si a fost urmat anul trecut de doua single-uri, “Take My Money & Run” si “In Troubled Times“. Trank a reusit intr-un timp scurt sa atraga atentia unor trupe precum Deep Purple sau Anthrax, pentru care au cantat in deschiderea unor show-uri memorabile.

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiana inca de la primele sale piese, luand cu asalt, intr-un timp extrem de scurt, toate topurile nationale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns pana in Tara Galilor si Scotia, unde formatia este nelipsita de pe canalele de radio. Toti membrii trupei sunt muzicieni profesionisti cu o vasta experienta artistica, iar compozitiile lor sunt puternic incarcate de emotie.