The Sonic Taste lanseaza noul single in club Expirat

35

Cea mai productiva trupa din scena de rock alternativ romanesc al ultimului an, The Sonic Taste, revine pe scena Expirat Halele Carol pe 25 noiembrie, cu lansarea unei noi piese. Acesta ar fi cel de al 4-lea release ca si single după “In Your Eyes”, “No Surprize”, “Different” si “imnul pentru Radio Guerrilla, “Guerrillove”.

Evenimentul incepe la ora 21.00 iar pretul unui bilet, disponibile in presale via iaBilet.ro, este de 25 lei (pre-sale) si 30 lei at the doors.

The Sonic Taste este o trupa de rock’n’roll bucurestean, formata in 2018 de doi membri, Mircea Petrescu (voce si chitara) si Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe). Abordarea muzicala a celor doi este una fresh cu influente variate, de la punk pana la blues-rock, country si chiar la sonoritati agresive – care sa aduca “un nou vibe in deja aproape monotonul rock romanesc”.

O scurtă, dar precisa descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” – adica un mix intre Biffy Clyro, Dave Grohl si Liam Gallagher.

Primul single al trupei, “In Your Eyes”, a fost inregistrat la StartRec Studio, alaturi de Liviu Popescu (bass), si a fost mixat de Mircea Petrescu si masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei). In luna iulie baietii au lansat al 3-lea single, “Different”.

Toate piesele lansate pana in prezent, au fost inregistrate la StartRec Studio, mixate de Mircea Petrescu si masterizate de Turcu Alex. “Different” este singura colaborare facuta de The Sonic Taste, respectiv cu celebrul producator / beatmaker Dribbler.

Experienta muzicala a celor doi membri nu este de neglijat, acestia facand parte din numeroase trupe locale si avand peste 10 ani de cariera in scena autohtona. Printre trupele in care acestia au activat, trebuiesc mentionate Cobe, Running Clouds, Up To Eleven, precum si colaborari cu artisti pop si hip hop.