The Dead Daisies va canta in deschiderea concertului Judas Priest ce va avea loc pe 21 iulie 2020, la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este inculs in turneul aniversar “50 Heavy Metal Years“ iar biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

The Dead Daisies este un super grup format din artisti celebri. Este vorba despre Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), Deen Castronovo (Bad English, Journey), Glenn Hughes (Deep Purple, Black Country Communion) si David Lowy (Mink, Red Phoenix).

In cei sapte ani de activitate muzicala in The Dead Daisies au activat muzicieni precum Slash, Jon Stevens, Dizzy Reed, Marco Mendoza, Charley Drayton, John Tempesta, Frank Ferrer, Alex Carapetis, Darryl Jones, John Corabi si Clayton Doley.

Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru “Best Metal Performance” si cu ultimul material, “Firepower” pe primele pozitii in US Billboard Top 200, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.

Turneul din 2020 celebreaza 50 de ani de activitate a britanicilor asa ca fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria pline de hituri a trupei. Judas Priest vor veni la Arenele Romane cu o productie demna de o asemenea aniversare.