Steven Wilson a lansat videoclipul Song of I

33

La sfarsitul lunii martie 2018, Steven Wilson a sustinut trei concerte, sold-out, in celebra Royal Albert Hall din Londra, dupa sapte luni de turneu prin care artistul britanic isi promova ultimul album, “To The Bone”. Lansat in august 2017, discul s-a clasat pe locul 3 in Marea Britanie si locul 10 in Europa, devenind cel mai bine vandut album din cariera lui Wilson.

Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall” contine ultimul concert din seria celor trei si are aproximativ trei ore. A fost filmat cu mai multe camere care surprind fiecare unghi din sala iar sunetul este mixat special de Wilson in format stereo si 5.1 Surround Sound.

Iata ca Steven Wilson a anuntat si primele detalii despre “Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall”, noul material live ce va fi lansat pe 2 noiembrie 2018, sub egida Eagle Rock Entertainment. Acesta va fi disponibil in format DVD+2CD, Blu-ray+2CD, digital si audio. Al doilea clip de promovare este pentru piesa “Song of I” si poate fi urmarit mai jos.

Poze concert Steven Wilson la ARTmania 2018!