Shai Maestro Trio concerteaza la Jazz Nouveau, in club Control

41

Shai Maestro Trio concerteaza pe 25 noiembrie la Jazz Nouveau, in club Control din Bucuresti. Accesul publicului se face de la ora 19:30 iar biletele costa 50 de lei si se pot cumpara online pe iabilet.ro si pe eventbook.ro. Shai Maestro – pian, va fi acompaniat de Ofri Nehemya – tobe si Jorge Roeder – contrabass.

De la rolul de pianist al lui Avishai Cohen si pana la formarea propriului trio, calatoria muzicala a lui Shai Maestro este una plina de indrazneala si reusite. Nascut in 1987 in Israel, Shai Maestro este unul dintre cei mai promitatori pianisti ai momentului. Dupa patru albume impreuna cu contrabasistul Avishai Cohen si bateristul Mark Guiliana, Maestro isi urmeaza visul unei cariere pe cont propriu.

In 2010 pune bazele Trio-ului Shai Maestro Trio, grup ce devine tot mai iubit de comunitatea iubitorilor de jazz, si nu numai. Prezent la toate festivalurile importante, Shai Maestro Trio si-a castigat notorietatea prin versatilitatea, armonia si forta care ii insotesc toate prestatiile live.

Cu o medie de 80 de concerte pe an, Trio-ul a cantat pe marile scene ale lumii alaturi de Chick Corea, Tigran Hamasyan, Esperanza Spalding sau Diana Krall. Cu fiecare disc editat, Shai Maestro devine tot mai sigur pe el, muzica sa fiind tot mai matura.

2018 a fost un an important pentru instrumentist, acesta semnand cu importanta Casa de Discuri ECM, discul “The Dream Thief” scos anul trecut fiind produs de insusi boss-ul ECM,
Manfred Eicher.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de club Control in colaborare cu Twin Arts, care isi propune sa aduca in atentia publicului bucurestean artisti locali si internationali aflati din punct de vedere stilistic la confluenta dintre jazz si alte genuri muzicale.