Rammstein lanseaza anul acesta noul album

16

Dupa o pauza de 2 ani, Rammstein a anuntat ca se reintoarce in Mexic pentru a sustine doua concerte exclusive in Puerto Vallarta. Aceasta experienta unica este numai pentru un grup limitat de fani din intreaga lume. Evenimentele vor avea loc pe 31 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019.

Cu aceasta ocazie formatia a dezvaluit ca se afla in faza finala de productie cu viitorul album, cel de-al 7-lea din discografie, care va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an, prin urmare fanii mexicani vor fi probabil primii care vor auzi noile melodii. Cele 2 concerte din Mexic deschid practic seria de concerte prin care va fi promovata noua productie. Nu este exclus ca la anul sa asistam la un nou concert Rammstein la bucuresti in 2019, insa ramane de vazut daca acest lucru se va concretiza.

Noul album vine dupa o pazua care a durat noua ani, ultimul disc al nemtilor, “Liebe Ist Fur Alle Da”, datand din 2009. In 2011, Rammstein a lansat o compilatie a celor mai bune hituri, numita “Made in Germany”, care contine si o piesa noue, “Mein Land”, nepublicata pana la momentul respectiv.