Purple Caravan si Vovk canta alaturi de Stoned Jesus in Quantic

35

La invitatia SoundArt, Stoned Jesus revine in Romania vineri, 28 septembrie 2019, pe scena clubului Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul aniversar de 10 ani al trupei si este singurul concert pe care Stoned Jesus il va sustine la noi in tara.

In calitate de invitati speciali ai turneului, alaturi de Stoned Jesus ii vom vedea si pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner si progressive rock) si pe craiovenii de la Purple Caravan.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile in reteaua iabilet.ro , iar pretul lor este de 50 de lei in perioada de presale. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile in Quantic Club la pretul de 70 de lei.

Infiintata in anul 2017, Purple Caravan este o formatie de stoner rock, cu influente vizibile de alternative rock, doom si psychedelic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orasul Craiova, au impartit scena cu formatii precum RoadKillSoda, Gorilla Pulp, Fry Days, The Noise Figures, sau Perihelion, participand si la SoundArt Festival 2019. Sunetul formatiei este heavy, psihedelic, plin de energie si fuzz. Liniile vocale puternice si riffurile grele si melodioase au atras la concerte atat interesul oamenilor familiarizati cu stoner rock-ul, cat si pe al celor pentru care acest gen
de muzica era complet strain.