Programul concertului Mgla din Quantic

103

Dupa concertul sustinut la Rockstadt Extreme Fest, polonezii de la Mgla revin in Romania unde vor sustine un concert in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul are loc pe 23 septembrie 2019, si este organizat de Axa Valaha Productions si Final Step Productions. In deschidere vor evolua cei de la Martwa Aura si Dagorath.

Programul concertului este urmatorul:

18:00 – Open Doors
18:30 – Dagorath
19:30 – Martwa Aura
20:40 – Mgla

Biletele se pot achizitiona de pe iaBilet.ro la urmatoarele preturi:

Presale – 70 RON – until the day of the show
Normal – 80 RON – in the day of the show

Polonezii de la Mgla sunt una din cele mai bune trupe de black metal din noul val, fiind cunoscuti pentru sound-ul extrem de bun, sincronizare perfecta in show-urile live, mister si black metal atmosferic. Trupa a fost infiintata in 2000, la Cracovia, Polonia, de Mikolaj “M.” Zentara (voce, bas si chitara), caruia i s-a alaturat apoi Darkside (Maciej Kowalski – la tobe), numele trupei insemnand ‘ceata’ in poloneza.

Datorita amprentei muzicale specifice, cu tente de melodic black metal, Mgla a reusit foarte repede sa atraga fani atat din zona iubitorilor genurilor extreme, cat si din cea a adeptilor sound-urilor alternative.

Dupa ce au lucrat mai multe EP-uri, trupa a lansat trei albume de studio: “Groza” (2008), “With Hearts Toward None” (2012) si “Exercises in Futility” (2015) – ultimul fiind considerat de critica muzicala drept o adevarata revelatie, avand un sound mult mai incisiv decat in materialele anterioare. “Exercises” a fost imediat remarcat de publicatiile internationale de profil, revista online americana pitchfork.com descriindu-l ca ‘maiestuos, nihilist si extatic’, iar publicatia Noisey incluzandu-l pe lista celor mai bune albume din 2015.