Program, reguli de acces si informatii utile pentru SoundArt Festival 2018

56

SoundArt Festival vine cu un plan aparte pentru a doua editie, ce se desvazoara intre 11 – 13 mai 2018, invitand toti iubitorii de stoner si progresiv la un weekend de concerte si activitati culturale impartite intre trei cluburi.

Quantic Club, gazda primei editii, pastreaza scena principala a evenimentului, dar publicul va avea ocazia sa participe la doua concerte speciale in Fabrica Club, vineri, si in Control Club, sambata. Pentru a-i multumi si pe cei mai selectivi, organizatorii pun la dispozitia publicului multiple variante de abonamente si bilete.

Programul intregului festival este gandit astfel incat sa existe posibilitatea de a urmari toate trupele si de a schimba in timp util locatiile pentru urmatorul concert. Momentele de pauza in Quantic Club vor fi completate de numeroase activitati ale caror detalii vor fi anuntate de-a lungul perioadei de pregatire.

Abonamentele si biletele pentru eveniment pot fi achizitionate la pret promotional de pe iabilet.ro pana vineri, 11 mai, ora 17:00. Dupa ora mentionata, abonamentele si biletele vor putea fi achizitionate de la intrarea celor trei cluburi la pret intreg.

Program SoundArt Festival 2018

Vineri, 11 mai:

Club Fabrica
07:00:00 PM – Rrichterinvoid
08:00:00 PM – RoadkillSoda
Travel Break

Club Quantic
10:00:00 PM – The Flying Detachment
10:50:00 PM – Methadone Skies
11:40:00 PM – Need
01:00:00 AM – Stoned Jesus

Sambata, 12 mai:

Club Control
08:10:00 PM – White Ash
09:00:00 PM – Klimt1918
Travel Break

Club Quantic
10:30:00 PM – No Good Advice
11:20:00 PM – Melancholy
12:15:00 PM – Lowbau
01:20:00 AM – Somali Yacht Club

Duminica, 13 mai:

Club Quantic
06:00:00 AM – Purple Dino
07:00:00 AM – Ziqqurhat
08:00:00 AM – COD
09:00:00 AM – Puta Volcano

Program Acces Public la SoundArt Festival

Vineri, 11 mai 2018 – 18:30 – acces public Fabrica & 21:00 – acces public Quantic
Sambata, 12 mai 2018 – 20:00 – acces public Control & 21:00 – acces public Quantic
Duminica, 13 mai 2018 – 17:00 – acces public Quantic

Pentru ca accesul la eveniment sa se desfasoare fara probleme, organizatorii roaga publicul participant sa respecte regulile de acces, create pentru a le asigura confortul si o experienta minunata la festival.

La intrare, participantii la SoundArt Festival sunt obligati sa prezinte abonamentul sau biletul. Fiecare posesor de abonament/bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces, pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia.

Invitatiile de orice tip se vor ridica din Quantic Club incepand cu data de 11 mai, ora 18:00.

Pentru accesul in perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum si verificarea corporala sumara. Refuzul dumneavoastra poate duce la oprirea accesului in locatie.

Este interzis accesul in locatie cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente
– orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice) din afara locatiei
– sticle
– substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase
– conserve sau alte produse alimentare
– artificii, bannere sustinute de bete
– animale

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului. Accesul publicului pe scena si in backstage este interzis. Parcarea autovehiculelor se va face in zonele semnalizate, in functie de locul disponibil. NU exista restrictii la aparatele foto si video.

Accesul in perimetrul festivalului se face pe baza abonamentului sau a invitatiei valide si a bratarilor aferente, ce vor fi puse la dispozitie de catre organizatori la punctele de intrare. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor. Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea bratarilor primite la intrarea in locatie, aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal posesor al unui abonament valid. Vanzarea si cumpararea abonamentelor si a invitatiilor de la persoane neautorizate este strict interzisa. Organizatorul nu isi asuma consecintele in urma acestor acte si isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati.

Variante de acces la Sound Festival 2018

– Full Pass – abonament care ofera experienta completa SoundArt 2018. Accesul la toate concertele festivalului din Club Quantic, Club Control si Club Fabrica. Numarul acestui tip de abonament este limitat la 100. Preturi – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).
– Quantic Pass – abonament ce asigura prezenta la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Club Quantic. Preturi – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).
– Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Club Control. Preturi – 50 lei (presale), 75 lei (la intrare).
– Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Club Fabrica. Preturi – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Programul intregului festival este gandit astfel incat sa existe posibilitatea de a urmari toate trupele si de a schimba in timp util locatiile pentru urmatorul concert. Momentele de pauza in Club Quantic vor fi completate de numeroase activitati ale caror detalii vor fi anuntate de-a lungul perioadei de pregatire.