Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Septicflesh

77

Septicflesh revine in Romania pentru un show ce va avea loc duminica, 31 martie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti.

Alaturi de greci vor mai urca pe scena Krisiun in calitate de coheadlineri, impreună cu invitatii lor, Diabolical si Science of Disorder. Biletele se pot achizitiona prin AmBilet.ro.

75 lei – Normal Ticket (pret pana pe 30 martie, inclusiv)
85 lei – Bilet Acces in ziua evenimentului

Program concert Septicflesh in club Quantic:

Acces public – 18:30
Science of Disorder – 19:00
Diabolical – 19:35
Krisiun – 20:35
Septicflesh – 21:40

Reguli de acces:

– Accesul publicului se face incepand cu ora 18:30. Biletele achizitionate pot fi prezentate atat in format fizic, cat si in format PDF pe un dispozitiv mobil. Biletele fizice trebuie pastrate pentru verificari ulterioare.
– Bratara primita dupa verificarea biletului va trebui pastrata pe toata durata concertului. Deteriorarea sau ruperea acesteia necesita achizitionarea unui nou bilet.
– Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil), aparate video de filmat, aparate de inregistat audio.
– Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare aduse din exterior.
– Este interzis accesul substante periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune in pericol viata celor din jur.
– Este interzis consumul de droguri sau de alte substante ilegale. Aceasta constituie infractiune si se pedepseste conform prevederilor in vigoare.
– Este interzisa dezlipirea de afise si reclame lipite in incinta clubului, precum si deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori in zona sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate in incinta clubului.

De retinut:

– Copiii pana la varsta de 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet valabil (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepseste conform legii.
– Accesul copiilor cu varsta intre 7 si 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valabil alaturi de un insotitor cu bilet valabil.
– Copiii de peste 14 ani nu au nevoie de insotitor.
– Persoanele cu dizabilitati pot beneficia de intrare libera sau reducere doar pe baza prezentarii la intrare a unei hartii doveditoare (copie dupa certificat care atesta gradul de dizabilitate).
– Echipa de organizare nu este responsabila de obiectele pierdute sau furate.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

De asemenea va rugam sa aveti grija in timpul moshurilor, wall of deathurilor sau crowd surfingului.