“The Door To Doom” este numele celui de-al 12-lea album semnat de suedezii de la Candlemass (epic doom metal). Succesorul lui “Psalms for the Dead” (2012) va fi lansat pe 22 februarie 2019, si il are la voce pe Johan Langquist, primul solist vocal al trupei ce a cantat pe albumul de debut “Epicus Doomicus Metallicus”.

O alta surpriza pentru fanii este invitatul acestui disc mult asteptat. Este vorba despre chitaristul Tony Iommi (Black Sabbath) care apare pe pisa “Astorolus – The Great Octopus” si pe care o puteti asculta mai jos.

Despre aceasta colaborare Tony Iommi a declarat: “Candlemass are a major force in scandinavian heavy rock and have always acknowledged the influence we had on their music. They asked if I’d contribute to a track which sounded pretty good so I thought, ‘Why not?'”.

Va reamintim ca cei de Candlemass vor concerta la editia de anul acesta a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii).

Tracklist “The Door To Doom”:

1. Splendor Demon Majesty
2. Under The Ocean
3. Astorolus – The Great Octopus (feat. Tony Iommi)
4. Bridge Of The Blind
5. Death’s Wheel
6. Black Trinity
7. House Of Doom
8. The Omega Circle