Orphaned Land, Subterranean Masquerade si Riot Monk concerteaza la Maximum Rock Festival

36

Orphaned Land, Subterranean Masquerade si Riot Monk sunt noile trupe confirmate pentru Maximum Rock Festival 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, se va desfasura in zilele de 13 si 14 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Abonamentele pot fi achizitionate exclusiv prin ambilet.ro iar pana in prezent pe afis mai apar Devin Townsend, Katatonia si Therion.

Abonamente Maximum Rock Festival 2020:

249 lei – Abonament Presale 1 (1000 bucati)
279 lei – Abonament Presale 2 (pana la data de 12.06.2020)
300 lei – Abonament Normal acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)
Taxa de procesare: 7 lei / bilet.

Orphaned Land este deja un nume cu notorietate in Romania, formatia avand la activ numeroase concerte de club cat si aparitii la Sonisphere sau ARTmania. La nivel international, Orphaned Land este recunoscuta drept o dovada reala a faptului ca muzica ramane mai puternica decat orice bariera culturala sau religioasa.

Orphaned Land, care este cel mai apreciat grup israelian de muzica metal, este detinatoare a trofeului “Friendship And Peace Award“, obtinut pentru contributiile aduse in relatiile de pace din Lumea Araba. Mai mult, membrii trupei au obtinut cetatenie turca, in ciua faptului ca intre Turcia si Israel nu exista relatii diplomatice.

Cu 5 albume de studio la activ, trupa israeliana Subterranean Masquerade a mai cantat in Cluj-Napoca in primavara lui 2018, in deschiderea concertului Orphaned Land. Imaginat ca un amestec de rock progresiv, doom metal si rockul psihedelic al anilor ’70, proiectul lor muzical si-a propus sa dilueze granitele dintre genuri si sa realizeze combinatii care, la prima vedere, ar parea cel putin improbabile.

Inspirati de Pink Floyd si de Iron Butterfly, israelienii au colaborat cu membri ai trupelor Agalloch, Tristania si Orphaned Land, iar in toamna anului 2016 au pus in scena un spectacol deosebit in cadrul ProgPower Europe.

O formatie tanara si plina de energie, Riot Monk s-a format in 2014, iar in 2016, au lansat primul album. Publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul aparte, dupa care ii putem distinge in oceanul metalului alternativ. Scopul lor declarant e sa readuca in actualitate grunge-ul anilor ’90, intr-o abordare moderna.

Inspirati de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, si Godsmack, Riot Monk si-a facut un nume, devenind inca din 2016 vicecampioni GBOB Romania.

La inceputul anului 2018 formatia a lansat single-ul “Orisicui” foarte bine primit de catre public, iar in 2019, a revenit cu o noua piesa, “Be Palinca”.