Formatia britanica de thrash metal Onslaught este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Recent trupa a dezvaluit videoclipul noului single, “A Perfect Day To Die“, care este un tribut adus legendarei trupe Motorhead.

Piesa sete inclusa pe viitorul material de studio care va fi lansat la sfarsitul anului sub egida AFM Records.

Onslaught a luat fiinta in 1982 si este considerata una dintre trupele etalon ale scenei thrash metal britanice. Cu o activitate preserata cu intreruperi de activitate, formatia a reusit sa ofere fanilor sase albume de studio, toate apreciate de ascultatori.

Albumul de debut al grupului, “Power from Hell” (1985), a marcat turnura clara de la punk catre melodii cu puternice influente heavy metal, cu versuri marcate de teme satanice si un sound intunecat. La numai un an distanta a urmat cel de-al doilea material, intitulat “The Force”, lansare care a fost insotita de un turneu alaturi de nume ca Motörhead, Exciter, Girlschool, Kreator, Nuclear Assault, Agent Steel, Angel Dust, Exumer, Messiah, Sabbat sau Anthrax.

In ciuda modificarilor dese ale componentei trupei, in 1989 apare “In Search of Sanity”, cel de-al treilea material, care a ajuns pe locul 46 in topurile britanice si a fost urmat de un turneu de un an, alaturi de trupe precum Annihilator, Xentrix, Slammer, the Crumbsuckers, Horse, Drunken State sau Dead On.

2007 aduce un nou material, “Killing Peace”, pentru ca in 2009, Onslaught sa inregistreze un album live care include show-ul sustinut in cadrul Damnation Festival din Leeds. A urmat “Sounds of Violence” (2011) si “VI” (2013), lansari completate de Thrash Invasion tour, tur de forta care a inclus show-uri in SUA, Canada, Brazilia, Chile si alte tari din America de Nord si de Sud.