“Standardization”, noul videoclip semnat de grupul englez Napalm Death poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe compilatia “Coded Smears and More Uncommon Slurs” ce a fost lansata in data de 30 martie 2018, prin intermediul casei de discuri Century Media.

Clipul este realizat de Costin Chioreanu de la Twilight13media (At the Gates, Bloodway, Mayhem, Sigh) in timp ce filmarile au fost realizate in cadrul editiei din acest an a festivalului Inferno din Oslo, Norvegia de catre Costin Chioreanu si Gina Sandulescu.

Tracklist “Coded Smears and More Uncommon Slurs”:

CD 1:
1. Standardization
2. Oh So Pseudo
3. It Failed to Explode
4. Losers
5. Call That an Option?
6. Caste As Waste
7. We Hunt in Packs
8. Oxygen of Duplicity
9. Paracide (Gepøpel cover)
10. Critical Gluttonous Mass
11. Aim Without an Aim
12. An Extract (Strip it Clean)
13. Phonetics for the Stupefied
14. Suppressed Hunger
15. To Go Off and Things (Cardiacs Cover)

1. Clouds of Cancer / Victims of Ignorance
2. What is Past is Prologue
3. Like Piss to a Sting
4. Where the Barren is Fertile
5. Crash the Pose (Gauze cover)
6. Earthwire
7. Will by Mouth
8. Everything in Mono
9. Omnipresent Knife in Your Back
10. Lifeline (Sacrilege cover)
11. Youth Offender
12. No Impediment to Triumph (Bhopal)
13. Legacy Was Yesterday
14. Outconditioned (Despair cover)
15. Atheist Runt
16. Weltschmerz (Extended Apocalyptic Version)