Leprous si Agent Fresco sustin 2 concerte in Romania

56

Dupa concertul sustinut la ARTmania 2018, Leprous revine in Romania pentru doua concerte. Pe 5 septembrie, trupa va concerta la Cluj, in Form Space iar pe 6 septembrie in clubul Quantic din Bucuresti. In deschidere va evolua Agent Fresco.

Muzica trupei Leprous nu este usor de clasificat. Variatia stilurilor prezente, de la progressive rock, jazz, pana la metal, a ridicat mult trupa in topurile de gen si pe afisele celor mai mari evenimente din Europa.

Leprous a luat fiinta in 2001 si are in discografie cinci albume: “Tall Poppy Syndrome” (2009), “Bilateral” (2011), “Coal” (2013), “The Congregation” (2015) si “Malina” (2017).

Comparatia stilului Leprous cu alte trupe din sfera progressive este practic imposibila, dar exista totusi o legatura cu nume precum Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van der Graaf Generator sau Emperor.

Pret bilete concert Leprous in  Form Space si clubul Quantic:

– 50 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.