Jon Bon Jovi a primit titlul de Doctor in Muzica de la Universitatea din Pennsylvania. Artistul, in varsta de 57 de ani, a participat luni, 20 mai 2019, la ceremonia de inaugurare a Universitatii 263 Franklin Field din Philadelphia, unde a primit diploma de onoare.

Universitatea din Pennsylvania i-a acordat lui Bon Jovi diploma de onoare pentru serviciile sale aduse muzici si, de asemenea, pentru munca lui filantropica ca presedinte al Fundatiei Jon Bon Jovi Soul.

Bon Jovi va concerta pe 21 iulie 2019, in Piata Constitutiei din Bucuresti in cadrul turneului “This House Is Not For Sale”. La 8 ani de la primul concert, sustinut pe 10 iulie 2011, in fata a 55.000 de spectatori, trupa Bon Jovi revine in Romania pentru un nou show organizat de D&D East Entertainment.

Turneul “This House Is Not For Sale” isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai 2019, show-ul din Romania de pe data de 21 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide lista concertelor de pe continentul european.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica si piesele indragite de fani, pe masinaria de lucru care a impins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vandute. La Bucuresti ii vedem in formula Jon Bon Jovi – voce, chitara, David Bryan – clapa, Tico Torres – baterie, Hugh McDonald – bas, John Shanks – co-producator, Everett Bradley – multi-instrumentist si Phil X – chitara, cel care l-a inlocuit pe Richie Sambora.