Joe Bonamassa revine cu un nou clip live, Plynth (Water Down The Drain)

21

Dupa aparitia clipurilor “Let Me Love You Baby”, si “Mainline Florida“, Joe Bonamassa ne ofera al treilea video extras de pe albumul “British Blues Explosion Live”. Piesa aleasa poarta numele “Plynth (Water Down The Drain)” iar clipul poate fi urmarit mai jos.

“British Blues Explosion Live” va fi lansat pe 18 mai 2018, si este un tribut adus celor trei “regi” ai blues-ului britanic: Eric Clapton, Jeff Beck si Jimmy Page. Discul va aparea sub egida casei de discuri Provogue Records/Mascot Label Group si contine 14 de piese inregistrate in timpul concertului sustinut pe 7 iulie 2016, la Greenwich Music Time at The Old Royal Naval College din Greenwich. Printre piesele care se regasesc pe acest material se numara “Boogie With Stu”, “Let Me Love You Baby” sau “Pretending”.

Joe Bonamassa, nascut pe 7 mai 1977, este un cantaret si chitarist de blues-rock american, din Utica, New York. Canta de la varsta de 11 ani iar la 12 ani a fost invitat sa cantae in deschiderea unui concert B.B. King. La 14 ani a format alaturi de Berry Oakley Jr., Erin Davis (fiul lui Miles Davis) si Waylon Krieger (fiul lui Robby Krieger) trupa Bloodline.

Tracklist “British Blues Explosion Live”:

1. Beck’s Bolero / Rice Pudding
2. Mainline Florida
3. Boogie With Stu
4. Let Me Love You Baby
5. Plynth (Water Down The Drain)
6. Spanish Boots
7. Double Crossing Time
8. Motherless
9. SWLABR
10. Tea For One / I Can’t Quit You Baby
11. Little Girl
12. Pretending
13. Black Winter / Django
14. How Many More Times