Joe Bonamassa a lansat videoclipul Redemption

26

Chitaristul Joe Bonamassa va lansa pe 21 septembrie 2018, cel de-al 13-lea album de studio, si al 3-lea la rand in care muzicianul are doar compozitii proprii, intitulat “Redemption”. Discul este distribut sub egida J&R Adventures (proprietatea artistului), iar cu aceasta ocazie Bonamassa a dat publicitati si primul videoclip de promovare care este pentru piesa de titlu.

Discul contine 12 melodii inregistrate in mai multe locatii: studioul Blackbird din Nashville, The Cave Australia din Sydney, Studio At The Palms din Las Vegas, Criteria Hit Factory din Miami si Addiction Sound Studios din Nashville.

La inregistrari au participat bateristul Anton Fig (David Letterman Band), basistul Michael Rhodes, claparul Reese Wynans, Lee Thornburg si Paulie Cerra la corn si Gary Pinto, Mahalia Barnes, Jade McRae si Juanita Tippins la voce. Kevin Shirley, producatorul discului (cunoscut pentru colaborarile sale cu formatiile Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, Rush, Led Zeppelin, HIM sau Aerosmith) a mai adaugat doi chitaristi, Kenny Greenberg si Doug Lancio.

Bonamassa a declarat: “A fost interesant deoarece am avut doi chitaristi in plus, si am putut sa explorez mai mult, fara sa fiu sub presiune”.

Reamintim ca pe 18 mai 2018, Joe Bonamassa a lansat “British Blues Explosion Live” un album tribut adus celor trei “regi” ai blues-ului britanic: Eric Clapton, Jeff Beck si Jimmy Page

Tracklist “Redemption”:

1. Evil Mama
2. King Bee Shakedown
3. Molly O’
4. Deep In The Blues Again
5. Self-Inflicted Wounds
6. Pick Up The Pieces
7. The Ghost Of Macon Jones
8. Just ‘Cos You Can Don’t Mean You Should
9. Redemption
10. I’ve Got Some Mind Over What Matters
11. Stronger Now In Broken Places
12. Love Is A Gamble