Imonolith concerteaza in premiera in Romania

23

Pe 16 aprilie 2020, Imonolith va concerta in preiera in Romania in clubul Quantic din Bucuresti. Bilete sunt disponibile exclusiv prin AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

– 29 lei Earlybird0 (preț pentru primele 50 de bilete)
– 39 lei Presale (preț valabil pana la data de 15.04.2020, inclusiv)
– 55 lei Normal Acces (preţ in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Imonolith este un proiect format din cinci muzicieni cu peste 15 ani de experiența in spate. A luat nastere in februarie 2018 datorita tobosarului Ryan “RVP” Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band) si chitaristul Brian Waddell (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band).

Cei doi au inceput sa scrie pentru Imonolith in 2015, cand inca colaborau cu Devin, intre timp luand legatura cu vocalistul Jon Howard (Threat Signal, Arkaea), chitaristul Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy) si bassistul Scott Whalen (Econoline Crush) pentru a completa componența trupei.

Profesionalismul, experiența, dedicarea si perseverența din ultimii minim 15 ani ai fiecarui membru le-a permis sa concerteze in toata lumea alaturi de diferiți artisti, iar aceste lucruri s-au revarsat in ceea ce astazi este Imonolith.

Imonolith vine in premiera in Romania pentru a promova albumul de debut “State Of Being”, care se va lansa pe 27 martie 2020.