Hypocrisy concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2019

55

Hypocrisy, legendara trupa de melodic death metal condusa de Peter Tagtgren, este noul nume confirmat pentru editia de anunl viitor a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii).

In prezent, din pre-sale-ul 2 mai sunt disponibile doar 130 de bilete la pret special de 230 lei/ bucata, valabil pana la epuizarea acestora, dar nu mai tarziu de 21 octombrie 2018. Ca noutate, vor fi disponibile si bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei.

Hypocrisy a fost infiintata in 1991, in Ludvika, Suedia. Desi forma sa actuala s-a conturat abia la inceputul anilor ’90, Hypocrisy a inceput ca un proiect solo apartinand lui Peter Tagtgren, numit “Seditious”.

Primele piese ale formatiei aveau sound-ul clasic al death metal-ului, “Penetralia” (1992), primul disc long play, fiind si astazi considerat reprezentativ pentru death metalul european. De-a lungul carierei muzicale insa, trupa a evoluat spre zona melodic death metal, inregistrand in acelasi timp si o schimbare la nivelul subiectelor abordate – dinspre unele predominant anti-crestine spre unele legate de paranormal. Cel de-al zecelea album, “Virus”, s-a concentrat pe teme tipice registrului death metal, precum violenta, nebunia, chinurile realitatii sau tortura, in timp ce “End of Disclosure”, cel de-al 12-lea album, a abordat si subiecte care fac referire la conspiratii si Illuminati.