High $tatus concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

70

Dupa confirmarea spaniolilor de la Brothers Till We Die, o alta formatie tanara este anuntata la Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov. Este vorba despre High $tatus.

Tanarul grup a luat fiinta in iulie 2017, in Cluj-Napoca, la initiativa lui Blunt (Guerrillas, Ghor), Garnoo (Never Broken, Breakout, Sinfold, Shadowsail), si Mihai Moga (Breakout, Sinfold, Guerrillas). Dupa un an petrecut in studio pentru a dezvolta sound-ul trupei (o combinatie a muzicii hardcore cu trap), High $tatus se lanseaza in august 2018 cu piesa “A Feel It” si doua concerte alaturi de Dash The Effort si Scars Of A Story.

In luna noiembrie a aceluiasi an, trupa a lansat piesa “Tarantvla“, urmata de concerte alaturi de Vodka Juniors, Fleshless, Clitgore, Ska-nk, Why Cat Why?!, Relative, Vile Disgust, Visions In Clouds, Eat Your Heart, etc.

“Hex”, al 3-lea single a fost lansat in aprilie 2019, si este o colaborare cu rapperul Mistah White (Guerrillas). In prezent formatia se pregateste pentru lansarea primului material discografic “Make Room For The King”.

Componenta actuala este Garnoo la voce si bass, Blunt la chitara si voce si GoLanu (Rehab Nation, Dirty Shirt, Jamaga) la tobe. In formula live, High $tatus colaboreaza cu numerosi artisti precum DJ Wicked (La Familia, 4G), Mistah White, Dragos Geomolean (Breakout, E-an-na), George Grindean (Padding Moth, in Van).