Enter Shikari concerteaza in iulie in clubul Quantic

131

Formatia britanica Enter Shikari se intoarce in Romania pentru a sustine doua noi concerte. Primul va avea loc pe 10 iulie in clubul Form Space din Cluj iar al doilea pe pe 11 iulie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti.

Formatia a fost intemeiata in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre “Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam “Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bass, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals).

Enter Shikari este numita o “trupa vizionara” care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat “electronicore”. Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem.

Primul disc, “Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart. Au urmat alte patru discuri care au consolidat pozitia trupei care a fost invitata sa cante la cele mai importante evenimente de gen.