Dyscarnate concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020

40

Dyscarnate, formatia britanica de death metal, este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon.

Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat In the Woods…, Kampfar, Mayhem, Despised Icon, Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder si Rotting Christ.

Povestea Dyscarnate incepe in 2004, când scena underground din Marea Britanie a inceput sa fie animata de acest nou proiect muzical definit de un death metal virulent, in care pot fi resimtite influente ale Behemoth sau Dying Fetus. Dupa o serie de show-uri locale, in 2008, Dyscarnate si-a lansat primul EP, “Annihilate to Liberate”, care a adus trupei un contract cu Candlelight Records si Siege of Amida Records.

A urmat albumul de debut, intitulat “Enduring the Massacre” si produs in colaborare cu Chris Fielding (Primordial, Napalm Death), material ce a fost imediat completat de o serie de concerte alaturi de nume cunoscute, precum Cephalic Carnage, Psycroptic, Despised Icon sau The Black Dahlia Murder.

2012 a venit cu inca un material, numit “And So It Came to Pass”, care a adus si mai multa recunoastere trupei, ajutând-o sa duca mai departe mesajele death metal-ului prin turnee in tari de pe toate continentele – Australia, Europa, Asia, SUA, Canada, Israel sau Rusia.

Inspiratia a continuat sa ii anime pe cei trei membri ai Dyscarnate, efervescenta creativa rezultând intr-un nou album, “With All Their Might”, primit cu entuziasm de fani si de critica de specialitate.