Days of Confusion lanseaza o noua melodie, “Lia (Ramai Cumva)”

234

Days of Confusion revine in atentia publicului cu un nou single de studio, intitulat “Lia (Ramai Cumva)”. Evenimentul va avea loc pe 20 noiembrie, in clubul Expirat din Bucuresti iar in deschidere vor evolua cei de la Safari Sky.

Bilete sunt disponibile in presale via iaBilet.ro la pretul de 30 lei (presale) si 40 lei (la intrare).

Program concert Days of Confusion:

20.00 – Open Doors
21.00 – 21.40 – Safari Sky
22.00 – Days of Confusion

“Lia (Ramai cumva)”, este prima noastra piesa noua dupa 2 ani de la aparitia albumului “Yin & Out”. In acelasi timp, este prima oara cand compun versuri in limba romana. A fost ciudat la inceput, dar imi propusesem inca de anul trecut sa infrunt aceasta temere. Intotdeauna mi s-a parut ca nu pot sa fiu creativ decat in engleza. Suna bine orice as fi facut, cumva, si venea natural… Este o adevarata provocare sa compui versuri in romana pentru muzica rock si metal ti cred ca sunt putine trupe romanesti care canta in limba romana si suna bine. In mod cert, nu renuntam la ideea de a canta in limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult sa vedem cum ne descurcam si sunt chiar curios de cum va fi primita piesa.

Cine este “Lia”? Este copilul din fiecare dintre noi, care se lupta sa ramana in viata, pentru ca ne-am transformat in adulti si suntem pe cale de a uita de tot… bucuria, blandetea, sinceritatea si frumusetea care vor sa traiasca in noi si atunci cand inaintam in varsta. Abia asteptam lansarea din 20 noiembrie, din Expirat”, a declarat Cosmin Lupu (voce/chitara).

Days of Confusion, este cea mai cunoscuta trupa romaneasca de djent/modern progressive metal, ce a luat fiinta in anul 2010, in Bucuresti. Trupa a obtinut pana in prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014, au fost nominalizati la Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) si la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

In cei 8 spre 9 ani de cand Days of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.