Formatiile Damage Case si RoadkillSoda vor canta in deschiderea concertului Phil Campbell and the Bastard Sons ce va avea loc luni, 3 septembrie 2018, in clubul Quantic din Bucuresti.

Cu un nume extrem de sugestiv, “Phil Campbell and the Bastard Sons” este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai sai, Todd, Dane si Tyla, si vocalistul Neil Starr. Phil Campbell, chitarist in legendara trupa Motorhead, isi va delecta fanii cu piese incluse pe albumul de debut “The Age Of Absurdity” dar in playlist se vor regasi si piese-tribut Motorhead.

Phil Campbell a inceput sa cante la chitara la varsta de 10 ani inspirat de idolii sai, printre care ii aminteste pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. In 1984, dupa ce Brian Robertson a parasit Motorhead, Lemmy a organizat o serie de auditii pentru a gasi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia sa aleaga intre Michael “Würzel” Burston si Phil Campbell, dar dupa ce i-a auzit cantand impreuna, s-a decis sa-i angajeze pe amandoi. Wurzel a parasit trupa in 1995, dar Phil a ramas alaturi de Kilmister si Motörhead, lansand nu mai putin de 16 albume pana la moartea lui Lemmy, in 2015, eveniment care a consemnat si desfiintarea trupei.