Surpriza mare pentru fanii Converge. Trupa americana de metalcore / hardcore punk a lansat vineri, 29 iunie 2018, EP-ul “Beautiful Ruin”, pe care il puteti asculta direct pe canalul Bandcamp a formatiei. Si ca vestea sa fie pe masura avem si primul videoclip de promovare, piesa aleasa fiind “Melancholia”.

“Beautiful Ruin” contine 4 piese inregistrate in timpul sesiunilor pentru albumul “The Dusk In Us” lansat in noiembrie 2017 si este distribuit sub egida Epitaph/Deathwish.

Infiintata in 1990, in Salem, Massachusetts, Converge a uimit scena contemporana metal odata cu lansarea albumului “Jane Doe” (2001), disc ce a fost numit ulterior de prestigioasa publicatie Decibel drept cel mai bun album metal lansat in anii 2000, revolutionar atat prin prisma productiei cat si a compozitiilor. Din acel moment, Converge a oferit fanilor albume unice, creeand totodata si unul din cele mai intense showuri in fenomenul metal/punk.

Reamintim ca cei de la Converge, vor concerta pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2018, eveniment ce va avea loc in perioada 2 -5 august, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Tracklist “Beautiful Ruin”:

1. Permanent Blue
2. Churches And Jails
3. Melancholia
4. Beautiful Ruin