Trupa americana de deathcore Whitechapel, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie 2019, in Quantic Club pe scena open air. Se pun in vanzare doar 600 de bilete iar primele 100 de bilete costa 69 lei.

Preturi bilete concert Whitechapel in club Quantic:

– 69 lei – Earlybird (primele 100 de bilete)
– 80 lei – Presale
– 90 lei – Acces

Whitechapel vin din Tennesse, Statele Unite, insa si-au luat numele de la cartierul londonez in care activa Jack the Ripper. Au peste 10 ani de activitate, timp in care au lansat 6 albume. Sunt considerati o formatie etalon pentru scena deathcore, insa stilul lor variaza, incorporand si elemente specifice metalului scandinav. Printre formatiile care i-au influentat se numara Amon Amarth, Deicide, Bloodbath, Carcass dar si nume precum Slipknot, Pantera sau Gojira.

Membrii trupei spun ca muzica lor este rezultatul influentelor pe care Death Metalul, Black Metalul si Hardcoreul le-au avut asupra lor ca artisti. De-a lungul timpului au urcat pe scene mari peste tot in lume, cantand alaturi de formatii precum Slayer, Cannibal Corpse, Behemoth, Trivium, Parkway Drive, King Diamond si multi altii.