Concert White Walls si Gray Matters in club Control

33

Pe 24 mai 2018, White Walls si Gray Matters vor concerta in club Control. Pretul unui bilet este de 20 lei (presale) si 30 lei (la intrare).

White Walls s-a nascut in 2009, in Constanta, din cenusa proiectului Protest Urban. in prezent, grupul este apreciat pentru sound-ul sau de progressive metal si pentru prestatia pe scena. Albumul de debut al trupei, “Mad Man Circus”, a aparut in octombrie 2010, la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.

White Walls este prima trupa din Romania care a ajuns pana acum la festivalul ProgPower Europe in Baarlo (NL), si a sustinut concerte la festivaluri precum: Best Fest 2012, Route 68, Ost Fest 2012, Ghost Fest 2012, SAM Fest Rock , etc.

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapatâneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio. Muzica lor poate fi definita drept o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare fina de sunete, ca pe o paleta cromatica muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii.