Dupa concertul sustinut la Arenele Romane, in fata a 1800 de oameni, Sur Austru revine la Bucuresti pe 29 decembrie, in club Fabrica, parte a unui show exclusiv de aproape doua ore. Pretul unui bilet este de 25 de lei si va putea fi achizitionat de la intrare, in seara evenimentului.

“Atemporal” este o un drum ce insumeaza ce a fost si ce va urma, un set compus din piesele ce vor figura pe albumul de debut Sur Austru, precum si un numar extins de compozitii lansate sub numele Negura Bunget, fiind probabil ultima ocazie cand aceste piese vor fi prezentate, ca omagiu, in format live.

Sur Austru este proiectul nascut din cenusa Negura Bunget, continuand conceptul muzical si liric, sub indrumarea si viziunea unui grup de muzicieni ce au activat in diverse componente ale formatiei. Componenta trupei este Stefan Zaharescu – voce, Tibor Kati – voce, chitara, keyboards, Corodan Ovidiu – bass, Petrica Ionutescu – instrumente traditionale, Mihai Florea – chitara, Hoit – chitara si Nadaban Sergiu – tobe.

In mai putin de un an de activitate, Sur Austru a trecut deja in palmares o serie de concerte in Europa, urmate de aparitii selecte in tara precum si inregistrarea unui material ce va fi lansat in 2019 sub forma albumului de debut.