Concert Sabaton la Arenele Romane. Se pun in vanzare biletele!

256

Sabaton revine in Romania pentru promovarea albumului “The Great War“, lansat in iulie 2019. Turneul poarta numele “The Great Tour” iar suedezii vor concerta pe 14 august 2020 la Arenele Romane din Bucuresti.

Prin aparitia discului “The Great War“, care este cel de-al 9-lea material de studio, Sabaton aniverseaza 20 de ani de cariera. Albumul este unul conceptual si a fost inregistrat pe parcursul a trei luni cu ajutorul vechiului prieten si colaborator Jonas Kjellgren.

Pret bilete concert Sabaton la Arenele Romane:

– VIP (cu loc) – 219 lei in earlybird, 239 lei in presale si 260 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 159 lei in earlybird, 179 in presale si 200 la intrare
– Acces General (cu loc) – 109 lei in earlybird, 139 lei in presale si 150 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 500 de bilete din fiecare categorie acestea putand fi achizitionate de pe iabilet.ro.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Sabaton este o trupa de heavy metal din Suedia, formata acum 21 ani, ce abordeaza teme lirice bazate pe razboaie si batalii istorice. Pe albume precum “Primo Victoria”, “Attero Dominatus” sau “Coat Of Arms”, temele lirice sunt inspirate din primul si al doilea razboi mondial.

Sabaton se numera printre headlinerii celor mai importante festivalui de profil precum Wacken Open Air, Hellfest sau Download. Suedezii sunt recunoscuti pentru show-urile live pe care le fac, acestia castigand si premiul ‘Best Live Band’ din partea Metal Hammer Awards in repetate randuri.