Sambata, 20 octombrie 2018, Monuments si Vola vor concerta in Club Fabrica din Bucuresti. Pentru acest concert se pun in vanzare doar 350 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pret bilete concert Monuments si Vola in Fabrica:

– 65 lei (pana pe 1 septembrie)
– 75 lei (pana pe 1 octombrie)
– 85 lei (pana pe 20 octombrie)
– 90 lei (la intrare in ziua evenimentului)

Monuments vin din Marea Britanie si abordeaza ca stil progressive metal. Bazele au fost puse in 2007 si la doar 5 ani de la lansare au semnat cu Century Media Records. A urmat lansarea primului album, “Gnosis” si un turneu alaturi de Born of Osiris si After the Burial. In 2014 a aparut “The Amanuensis” iar pe 5 octombrie 2018, britanicii vor lansa noul disc, “Phronesis“.

Vola vin din Copenhaga si sunt un mix cum rar intalnesti. De la progressiv-ul ce caracteriza anii ’70 la industrial cu note electronice, totul blenduit cu influente de metal extrem, Vola sunt considerati o adevarata speranta a scenei metal europene. Albumul de debut, “Inmazes” a fost consideat de multi specialisti revelatia prog metalului. Pe 12 octombrie, Vola va lansa noul material discografic, intitulat “Applause of a Distant Crowd”.