Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca in mai 2019

40

Lenny Kravitz revine in Romania, la 10 ani de la ultimul sau concert, pentru a sustine un concert pe 6 mai 2019 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Turneul promoveaza noul album ”Raise Vibration”, lansat pe 7 septembrie 2018, si este organizat de Emagic.

Cantaretul va sustine reprezentatii in tari ca Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria si Romania. Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se pun in vanzare miercuri, 19 septembrie.

”Raise Vibration” se inscrie intr-o continuitate muzicala a artistului, constand intr-un melanj de rock, funk, blues si soul, evidentiat mai ales in single-ul “Low”, ce contine si cateva partituri vocale preinregistrate cu Michael Jackson, al carui videoclip a fost regizat de Jean-Baptiste Mondino.

Lenny Kravitz a debutat in 1989 cu albumul “Let Love Rule”, iar albumele sale s-au vandut de atunci in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Considerat unul dintre cei mai proemineti muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depasit barierele impuse de gen muzical, stil, rasa si statut social pe parcursul  carierei. Scriitor, producator, vocalist si virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat castigator al Premiului Grammy pentru categoria “Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, detinand chiar recordul pentru categorie.

Pe langa cele 10 albume ale sale artistul multitalentat a facut trecerea si catre industria cinematografica, cu roluri in filme precum “The Hunger Games: Catching Fire”, “Precious” si “The Butler”.