Concert lansare album Rancorum in Yellow Club

35

Pe 26 ianuarie, trupa de death metal Rancorum prezinta live albumul de debut, intitulat “The Vermin Shrine”, lansat pe 17 decembrie 2018, sub egida Loud Rage Music. Evenimentul are loc in Yellow Club cu incepere de la ora 20.00 iar pretul unui bilet este de 20 lei (se poate achizitiona in seara concertului, la intrare in club).

Concertul va fi deschis de Machiavellian God, trupa tanara de melodic death metal, un foarte interesant proiect menit sa exploreze laturile intunecate ale psihicului uman.

Nick, chitarist si membru fondator Rancorum, a declarat: “The Vermin Shrine” este despre manipulare, pe toate nivelurile, iar prin acest material incercam sa dam un momentum scenei death metal de la noi”.

Rancorum abordeaza stilul death metal si a luat fiinta in 2014, ca un duo insa in acest an s-au alaturat trupei inca trei muzicieni, astfel ca cvintetul bucurestean este pregatit pentru a ne oferi o portie zdravana de death metal old school.

Componenta trupei este urmatoarea: Ravager – voce, Raider – chitara, Redemptor – chitara, Revenant – bass si Ripper – tobe.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul dar este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului.

La Yellow Club se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport in comun: metrou (statia Costin Georgian), RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).