Concert Der Weg Einer Freiheit si Downfall Of Gaia in club Rockstadt

55

Sambata, 14 septembrie 2019, Der Weg Einer Freiheit si Downfall Of Gaia vor concerta in clubul Rockstadt din Brasov. Concertul incepe la ora 20:00 iar biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro dar si la locatie in avans sau la intrare in ziua concertului in limita biletelor ramase disponibile.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele. Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Pret bilet concert Der Weg Einer Freiheit si Downfall Of Gaia in club Rockstadt:

– 30 lei Earlybird (primele 50 de bilete)
– 40 lei Presale sale (urmatoarele 200 de bilete)
– 50 lei General sale si door sale

Der Weg Einer Freiheit (Black Metal) – Germania

Nikita Kamprad si Tobias Jaschinsky, doi prieteni buni si mari iubitori de black metal, au decis sa infiiteze in 2009 o trupa insa nu dupa modelul clasic norvegian ci nativ cum ar fi Nagelfar sau Nocte Obducta.

In 2015, Der Weg Einer Freiheit lansa al treilea material numit “Stellar”, ceva revolutionar pentru formatie si apreciat de critici si public, fiind impresionati de abordarea diferita a black metal-ului si asociindu-l cu nuante psihedelice dar si delicate si melodice. Al patrulea si ultimul album, “Finisterre” a fost lansat acum 2 ani sub label-ul Season Of Mist iar in martie 2019 trupa a lansat si un material live denumit “Live in Berlin” inregistrat in octombrie 2017.

Der Weg Einer Freiheit se adreseaza iubitorilor de black metal in directia Wolves In The Tron Room, Nagelfar, Imperium Dekadenz.

Downfall Of Gaia (Post Black Metal / Crust) – Germania

In 2008, Anton si Dominc au decis sa infiinteze Downfall Of Gaia, o trupa care creeaza o muzica plina de melancolie, tristete, depresie si nihilism dar provocand o stare de mister si agresivitate. Unii i-au spus post black metal insa influentele sunt multiple: sludge, atmosferic si chiar punk sau crust. Acum cativa ani Downfall Of Gaia a semnat cu Metal Blade Records care a produs alti artisti cunoscuti cum ar fi Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.

Downfall Of Gaia se adreseaza iubitorilor de post black metal in directia Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.