David Duchovny, celebrul actor din serialele Dosarele X si Californication, va concerta pe 10 februarie 2019, la Sala Palatului din Bucuresti. Aflat pe ultima suta de metri cu inregistrarea celui de-al treilea album, “Every Third Thought”, actorul si-a stabilit turneul european din 2019, anuntul fiind facut prin intermediul Facebook-ul sau.

Pentru prima data in Romania, tara pe care a pus-o in agenda de turneu a doua, dupa Rusia, David va concerta alaturi de trupa sa iar Bucurestiul este o destinatie extrem de asteptata de artist. Cu ocazia acestui turneu, intitulat “Every Third Thought Tour”, David Duchovny revine pentru a doua oara in Europa in calitate de cantaret. Si o face intrucat primul turneu a avut un succes rasunator! De altfel, mesajul lui este pe cat de simplu, pe atat de puternic: See You In Europe!

David Duchovny este singurul actor care a castigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” intr-o serie de televiziune atat la categoria Comedie, cat si Drama. Acesta a jucat alaturi de nume precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney si Robin Williams. Actorul care a scris 3 carti si a lansat deja 2 albume muzicale.

Pret bilete concert David Duchovny la Sala Palatului din Bucuresti 2019:

350 lei – Categoria VIP
250 lei – Categoria 1
150 lei – Categoria 2
120 lei – Categoria 3
90 lei – Categoria 4