Concert caritabil Jan Akkerman cu ocazia Galei Corneliu Coposu

40

Fundatia Corneliu Coposu, impreuna cu fundatiile Hanns Seidel si Academia Civica, organizeaza pe data de 11 noiembrie 2019, la Teatrul National (Sala Mare), cu incepere de la ora 18.30, “Gala Corneliu Coposu – Editia a IV-a”.

In cadrul evenimentului va avea loc lansarea volumului de poezii semnate de Corneliu Coposu, gandite in detentie si scrise dupa 17 ani, la iesirea din inchisoare, si un concert caritabil sustinut de inconfundabilul Jan Akkerman.

Cuvant inainte: Ana Blandiana
Prezinta: Alex stefanescu
Cele mai frumoase poeme vor fi citite de Ion Caramitru

Jan Akkerman, cunoscutul artist olandez si considerat unul dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, este invitat la Bucuresti sa sustina un concert caritabil in cadrul Galei, unde va interpreta, alaturi de trupa sa, piese de pe ultimul album, “Close Beauty“, ce va fi lansat pe 25 octombrie anul acesta, dupa opt ani de pauza, dar si piese consacrate din repertoriul sau artistic de peste 50 de ani.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua eventim.ro, entertix.ro, mystage.ro si de la Casa de bilete a Teatrului National, la urmatoarele categorii de preturi:

349 lei – Categoria I
300 lei – Categoria II
249 lei – Categoria III
199 lei – Categoria IV
99 lei – Elevi, studenti, pensionari

In acest an, sumele obtinute din vanzarea biletelor si din alte donatii vor fi directionate catre scolile cu predare in limba romana din nordul Bucovinei (Ucraina), pentru realizarea si dotarea laboratoarelor de limba si literatura romana.

Donatiile vor putea fi facute in contul special deschis la Banca Comerciala Romana: RO56 RNCB 0082 0441 5695 0010, cu mentiunea “Pentru scolile din nordul Bucovinei”.