Concert Amorphis, Soilwork si Jinjer in ianuarie la Arenele Romane

43

Amorhpis, Soilwork si Jinjer vor concerta pe 22 ianuarie 2019, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti. In deschidere vor canta Nailed to Obscurity. Se pun in vanzare doar 1800 de bilete din care 400 de bilete Golden Circle in fata scenei. Acestea se gasesc pe iabilet.ro la pretul de 95 lei – Acces General (earlybird) si 135 lei – Golden Circle (earlybird).

Amorpis promoveaza cel mai recent material discografic, “Queen of Time“, lansat in luna mai 2018, disc ce marcheaza intoarcerea basistului Olli Pekka Laine, primul basist al formatiei.
Pentru acest material Amorphis a colaborat cu Chrigel de la Eluveitie dar si cu Anneke van Giersbergen.

Suedeii de la Soilwork sunt prezenti pe scena metalului din 1995 si au la activ 10 albume de studio, cel mai recent dintre ele fiind “The Ride Majestic” (2015). De-a lungul timpului, in Soilwork au mai activat artisti precum Dirk Verbeuren, care in momentul de fata este tobosarul Megadeth sau Daniel Atonsson, fost basist si in Dark Tranquillity. Au mai colaborat si cu Richard Evensand care a fost tobosarul Therion si Chimaira.

Jiner se reintorc la Bucuresti dupa concertul sustinut alaturi de Arch Enemy. Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records.